Contact

Zal ik me even voorstellen….

migusti zzp freelance communicatie videomaker virtual assistant werkgeluk online communicatieIk zal me eerst even netjes voorstellen. Kristel, eeuwig 38, moeder van 3 kinderen en woon samen met Philip. Ik ben ruim 10 jaar communicatieadviseur bij de gemeente geweest in rollen als (online) communicatieadviseur. Daarvoor heb ik dit gedaan bij verschillende commerciële internationale bedrijven. Omdat ik altijd op zoek ben naar leuke opdrachten waar ik blij van word en van kan leren, heb ik in 2013 MiGusti opgericht! Daarbij is mijn droom organisaties, maar ook kleine ondernemers te ondersteunen. Voordeel van deze job: mijn eigen werktijden te bepalen, zodat ik plaats onafhankelijk kan werken. En dus de winters niet in Nederland hoef te zijn ;-). Door mijn flexibiliteit voor ons beiden een win-win.

Samenwerken en contact met MiGusti

Kijk vooral eens op mijn website rond en als je meer weten over wat wij voor elkaar kunnen betekenen, laat het me dan weten. Door mijn brede ervaring en flexibele inzet kunnen we altijd wel iets voor elkaar betekenen. Stuur een berichtje en ik neem contact op, we bellen of Zoomen / videobellen via Teams!

MiGusti … Drijfveren

MiGusti … Blogs over wat mij bezig houdt

  • Ervaringen en kennis delen via (gast)bloggerschap (voor opdrachtgevers, zie portfolio)
  • Travel (blogs): Wat reizen met je doet….nieuwe mensen, cultuur, omgeving, loskommen, ontdekken, heerlijk!
  • Reviews (blogs): Omdat ik graag deel wat ik leuk vind, lees je hier dus ook reviews van spelletjes en boeken. Doe er je voordeel mee (of niet natuurlijk 😉 )

Heb je een vraag voor me? Neem dan contact op!

[everest_form id=”21″]