4 onderdelen die bepalen hoe lekker je in je vel zit

Er zijn 4 onderdelen die in balans moeten zijn om te zorgen dat je lekker in je vel zit! Dit werkte erg verhelderend voor mij om te weten, vandaar dat ik het graag met jou deel. Laat mij je enthousiasmerenmotiveren en natuurlijk uiteindelijk activeren om weer energie terug te krijgen en het beste uit elke dag te halen!

Niet meer in balans

Ik heb me altijd bezig gehouden met gezond eten en sporten, maar tijdens mijn scheiding bleek mijn mentale gezondheid niet in balans. Het bruisen van energie en zin hebben in het leven was echt even weg en ik voelde me lichamelijk en geestelijk een wrak. Ik wilde mijn positiviteit terug krijgen en mentaal veerkrachtig zijn. Hoe ging ik dat dan allemaal doen? Waar moest ik beginnen? Dat ging ik uitzoeken en inmiddels zit ik weer lekker in mijn vel en geniet ik weer volop. Ik wil je graag laten zien hoe ik dit aanpak en mijn leefstijl heb veranderd en je wil laten dóen!

Hoe heb ik dat gedaan?

Het (h)erkennen van deze 4 onderdelen heeft me ontzettend geholpen. Als je niet weet waar je moet beginnen, ren je rond als een kip zonder kop. Dus ik wil je deze tijd besparen en gelijk met je aan de slag gaan door je te prikkelen en activeren iets te veranderen, want tjsa….je moet het wel zélf gaan doen. Maar zie mij als je persoonlijke assistent – altijd leuk – die je inspireert en dat spreekwoordelijke schopje onder jouw kont geeft!

Onderdeel 1: Gezondheid

Wil je je zowel fysiek als mentaal energieker en gelukkiger voelen? Omring je met wat energie geeft, maar creëer ook energie! Ga naar buiten, beweeg, eet gezond en ontspan op de juiste momenten, maak je niet te druk over alles en focus je op wat je aan het doen bent, beleef het moment!

Onderdeel 2: Relaties

Echte verbondenheid met je partner, familie, vrienden, buren, collega’s en dergelijke doen je goed. Het levert veel positieve energie op. Of het nu gaat om problemen delen, ervaringen uitwisselen, samen genieten of door er te zijn bij verdriet. Neem en maak tijd voor elkaar vrij. Bouw samen herinneringen op.

Onderdeel 3: Werk

De balans tussen werk en privé is belangrijk. Als het privé niet loopt, neem je dat altijd mee naar het werk, maar ook andersom. Zorg dus dat je het fijn hebt in je werk en vraag jezelf telkens af: Kun je persoonlijk groeien, doe je waar je blij van wordt, geeft het jouw leven zin, wat motiveert jou in jouw baan? Zoek dan naar jouw talent en waar je goed in bent.

Onderdeel 4: Geld

Als het financieel zwaar voor je is, heeft dat veel impact op het gevoel van gelukkig zijn. Blijf scherp en zoek naar opties. Sta niet stil, groei verder en wees geen slachtoffer, maar zoek naar jouw potentie. Er zijn altijd mogelijkheden, ook al zie je ze nóg niet.

Doe mee!

Herken je je jezelf in dit bovenstaande? Wil je aan de slag, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik ga je prikkelen om te gaan doén! Op welk onderdeel wil je aan de slag? Zoek dit samen met mij uit en lees mijn persoonlijke verhalen in mijn Lees meer leuke blogs! én volg me vooral voor tips en challenges voor mooie eyeopeners en herkenbaarheid. Samen komen we verder!

Testje doen? (20 vragen of jij je wel bewust bent van wat gezond is…)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Geef een reactie

Scroll naar boven