DearGoodMorning – Een geweldig leven als ochtendmens!

Je kent ze vast wel. Jij ligt nog heerlijk onder de warme dekens, terwijl zij – die ochtendmensen – al heel actief zijn. Nee, ik heb het niet over de kids, maar over die andere vroege vogels. Als ik me dan eindelijk richting werk begeef, fietsen en lopen ze me fit – en soms ook vrolijk – voorbij. Af en toe hoor ik bij hen en dat maakt me trots, want wat wordt zo’n ochtend toch echt een DearGoodMorning!

Lekker in mijn ochtendroutine

Vorige zomer had ik 2 x per week de hardloopschoenen om half 7 al aan, stond mijn lekkere play-list te draaien en ging ik (nuchter) de deur uit. Zo kon ik voor de school en het werk begon, toch nog even lekker een sportmomentje pakken. Wat voelde ik me al energiek en wakker als ik om 9.00 uur de vergaderruimte binnenstapte zeg. Waarom dat deze zomer niet is gelukt weet ik eigenlijk niet…. Licht trauma door de loslopende hond die me grommend aanviel, de bijna een jaar aanhoudende schouderblessure die me zwaar vermoeide, gewoon geen zin….. ik weet het niet. Het was in ieder geval weer tijd voor actie!

Nieuwe dag, nieuwe kansen!

Ja, klinkt wat suf, maar zo zie ik het wel. Als het een keertje niet lukt, dan is er altijd weer die nieuwe dag om opnieuw te starten. Dus toen afgelopen augustus mijn lijf weer was hersteld, kon het niet wachten om weer aan de gang te gaan, maar hoe ging ik dat opbouwen en had ik er wel echt zin in. Wat was mijn motivatie ook alweer…..? Daarom hier een lijstje voor jou die mij enorm hielp ter reminder!

De 5 voordelen van een ochtendmens zijn, zijn voor mij:

  • Je start de dag scherp en alert
  • Je voelt je trots en blij
  • Je lichaam is lekker ontspannen
  • Je slaapt ‘s avonds heerlijk en op tijd
  • Je bent een voorbeeld voor anderen

Vooral dat laatste viel me erg op, hoeveel complimentjes ik kreeg en anderen motiveerde om ook aan de slag te gaan. Hoe leuk is dat!

Dear Good Morning

Nu zijn er online natuurlijk verschillende energieke stuiterballen die je willen helpen. Ochtendgek Lienke van Dear Good Morning springt hier toch echt wel bovenuit. Zij weet je als geen ander te prikken en te motiveren om ‘s ochtends met jezelf aan de slag te gaan. Ze doet dit op een leuke, laagdrempelige en gevarieerde manier. Ik word daar zo blij van, dat ik dit echt met jullie moest delen. Doe eens met haar work-out challenges mee op Facebook, Instagram en Youtube, bekijk leuke vroege vogel ontbijtplekken of lees haar interview met andere ochtendmensen. Wat een bezig bijtje!

Nieuw boek

Lienke heeft met haar Dear Good Morning een mooi boek samengesteld, De succesformule om wél iedere dag fit en energiek op te staan! Gelijk maar ff orderen of bestellen dus!

Ohja, en nog even over die titel

Pas dus maar op, want als jij het virus van de ochtendmensen krijgt, zou jouw leven opeens zomaar heel leuk, energiek en succesvol kunnen worden! Weet dus waar je aan begint…..

Belangrijk nabrandertje!

Ik heb de eer gehad om mijn blogs te mogen schrijven over en met inspirerende levensgenieters op allerlei gebieden, zoals Mindlift, DearGoodMorning, Foodsisters, Project Gezond, Psychologie Magazine & Trisha Neve, 999 games, Brenda Kookt, Baja Bikes fietstours, etc. Allemaal ondernemers met een mooi product, bedankt daarvoor guys!

Tips

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een reactie

Winkelwagen