Even een Foodsisters Noten-vruchtenbrood

noten vruchten brood foodsisters Migusti Food

Dit noten-vruchtenbrood recept is een recept voor een goed vullend brood. Lekker door de rozijnen, cranberries en notenmix. Ik neem vaak als lunch of gewoon als tussendoortje twee plakjes van dit notenbrood en ik heb dan heel lang geen trek meer. Het is snel en makkelijk te maken. Ik vind dat zelf perfect, want met 3 kids en een drukke baan is dat voor mij in ieder geval wel een vereiste.

Leuke anekdote: Dit noten-vruchtenbrood wordt al gepakt als ie net (en dus nog loei-heet) uit de oven komt. Dit was een van mijn eerste probeer-baksels en ik heb nu – met behulp van de Foodsisters een perfect recept gemaakt. Iedereen in huis vindt dit brood erg lekker. Het gaat dus af en toe (ja ja, moet ook niet te gek natuurlijk) mee naar school. En ik ben al blij met wat minder suiker voor ze, top dus! Zeker een aanrader, baksu en eetsu!

Doe dit in een ijzeren cakevorm Oven: 180 graden

Aanraders!

Na dit noten-vruchtenbrood op zoek naar meer inspiratie?

Veel recepten die ik lekker vind, verzamel ik op mijn websites. Deze haal ik van verschillende plekken vandaan. Er zijn immers genoeg foodies te vinden! Heb jij nog een lekker recept of tip, laat het me weten!

Tips

Geef een reactie