“Van chocolade en tijd kun je nooit genoeg hebben”

Toen ik deze stelling las, werd ik gelijk blij, want ik ben het daar namelijk helemaal mee eens! Ben echt een chocolade fan, maar dat tijdgebrek is ook wel een dingetje. Elke dag heeft namelijk maar 24 uur, dus 1440 minuten en veel kostbare tijd lekt onnodig weg. Als ik lekker creatief & productief ben, voel ik me namelijk erg goed. Heel handig om dus je valkuilen te weten en hier goed op te letten! Herken jij ze?

migusti gezondheid chocolade

De 8 grootste tijdverspillers voor productiviteit & creativiteit

  1. Afleiding (door mensen, ruimtes etc.)
  2. Twijfelen over jouw gemaakte keuzes
  3. Teveel aandacht voor idea-killers (Ja-maar……)
  4. Alles willen houden zoals het is
  5. Please-gedrag vertonen
  6. Piekeren
  7. Chaos in je hoofd en op jouw (werk)plek
  8. Alles zelf doen (niet delegeren)

Aan de slag!

Ik herkende er zeker een paar waarmee ik aan de slag ga om mijn tijd beter te besteden. Vooral nu ik het boek “Mindlift: Mentale training voor het moderne brein” aan het lezen ben (binnenkort meer hierover). Dan heb ik gelijk de puntjes 1,2,4 en 7 te pakken! Waar ga jij mee aan de slag?

Belangrijk nabrandertje!

Ik heb de eer gehad om mijn blogs te mogen schrijven over en met inspirerende levensgenieters op allerlei gebieden, zoals Mindlift, DearGoodMorning, Foodsisters, Project Gezond, Psychologie Magazine & Trisha Neve, 999 games, Brenda Kookt, Baja Bikes fietstours, etc. Allemaal ondernemers met een mooi product, bedankt daarvoor guys!

Tips

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een reactie

Scroll naar boven