Euro’s verdienen met online shoppen

Het klinkt misschien gek en wat ‘spam’-achtig, maar door online te shoppen kun je euro’s sparen en verdienen. Omdat dit klinkt als ‘te mooi om waar te zijn’, zal ik je wat uitleggen over affiliate marketing. Dat is online marketing van bedrijven, die hopen dat je bij hen koopt en daar – ter promotie dat jij hen aanprijst – dus commissie over geven. Ze hoeven zo minder kosten uit te geven aan feitelijke panden en dat is voor jou ook weer gunstig.

Daarom hier dus een tip van mij, waar ik al bijna 10 jaar, rustig €100 per jaar mee (be)spaar.

Is het wel veilig, die euro’s verdienen met online shoppen?

Aangezien we allemaal al online shoppen, is het gunstig als je met dat shoppen gelijk aan het sparen bent voor korting. Korting die je gewoon kunt laten uitbetalen op jouw rekening. Net als het hebben van een spaarkaart voor bijvoorbeeld de Etos, heb je er nu eentje voor bijna alle grote ketens samen. Het klinkt misschien ‘te’ simpel, maar ik doe dit inmiddels al jaren en is dus bewezen veilig. Blijf wel altijd scherp op waar je jouw gegevens invult, want gratis reizen, kleding en onderzoeken invullen, klinken te makkelijk, daar doe ik zelf niet aan!

Hoe werkt het om euro’s te verdienen via online shoppen dan?

Dit soort online spaarprogramma’s werkt net als bij een winkel met zo’n spaarkaart, maar alleen dan spaar je dus bij meerdere ketens tegelijk. Winkels (zowel online als niet) zoals; Thuisbezorgd, Hema, AliExpress, AboutYou, Nike, JD sports, AlbertHein, Bijenkorf, etc. zijn aangesloten. Hoe lekker is dat! Want wie shopt daar nou niet.

Probeer het gewoon eens…

Ik was eerst ook sceptisch – vooral qua veiligheid, maar door mijn opleiding Webmanager en veel jaar ervaring met deze websites, heeft het me inmiddels al aardig wat geld & ervaring opgeleverd. Probeer het eens en als het niet bevalt, dan stop je weer. Enige wat ik vraag, is je via mijn link hieronder aan te melden, dan krijg ik ook iets voor de moeite (en dat is dus precies hoe het werkt) .

Stap 1

 • Maak een account aan bij één van de twee spaarprogramma’s hieronder. (Zelf heb ik een voorkeur voor Euroclix)
ShopBuddies.nl
Aanbiedingen bij webshops

Stap 2

 • Ga je online iets bestellen?
 • Ga dan naar de website van jouw gekozen spaarprogramma en log in
 • Ga naar de webwinkel naar keuze, bijvoorbeeld de Mediamarkt
  (In de URL balk zie je nu jouw persoonlijke code staan, zodat ze weten dat jij het bent en waar ze het tegoed naar moeten sturen)
 • Ga gewoon lekker bestellen op deze – bij jouw bekende – website en reken af
  (let op, je moet dus geen andere websites gaan openen!)
 • Na ongeveer één maand wordt jouw ‘commissie’ op je account bijgeschreven
 • Je kunt laten uitbetalen op een moment naar keuze. Je kunt via jouw account precies zien, waar je jouw geld mee verdient hebt en wat het saldo is.

Vragen?

Enthousiast geworden? Verwijs dan iedereen ook gewoon naar dit handige spaarsysteem! Als je meer wilt weten, neem dan gewoon even contact met me op of stel een vraag hieronder!

Geef een reactie

Scroll naar boven