Portfolio

Samenwerken, daar willen we allebei enthousiast over worden, want dat levert de beste resultaten op. Laten we dus de opdracht goed samen afbakenen. Hieronder een aantal klanten waarmee ik een leuke inspirerende samenwerking heb. 

Samenwerkingen

Jeanette van Rookhuizen

“… een positieve, energieke en betrokken collega. Heerlijk om mee te werken. Ze heeft goede ideeën en schroomt niet om die in te brengen. Dat doet ze overigens op een heel prettige manier. Ze weet waar ze het over heeft en heeft duidelijk plezier in wat ze doet. Dat merk je in alles. Altijd bereid om iets op te pakken, laat je goed weten waar ze mee bezig is, kundig, kortom echt een fijne professional!”

logo sed gemeente

Inge van Halderen

“Kristel is een positieve collega, barst van de ideeën en heeft de wens om communicatie naar een hoger niveau te krijgen binnen de organisatie. Ze is altijd een zeer betrokken collega geweest.”

Logo Noordwijkerhout new

Jeanne Haket

Kristel is een vakkundige communicatieadviseur met veel passie voor online projecten. Ze neemt graag het voortouw, komt het initiatieven en weet collega’s mee te nemen in haar enthousiasme. Het is met recht een plezier om met haar te werken”

Winkelwagen