Workation Spanje: Ontdek, verbind en groei


Werk van 14-18 oktober AAN jouw bedrijf in Spanje

workation spanje strategie communicatie ondernemer

Werken vanuit rust & inspiratie werkt! Helaas, kom je hier door de waan van de dag steeds maar niet aan toe. Je hebt al het nodige staan, maar je mist de rode draad in de communicatie, de klantenstroom mag beter en omzetten kunnen hoger. Je vraagt je af of heel hard werken voor de huidige klanten jouw bedrijf verder gaat helpen.

Tijdens deze workation ontwerp jij jouw eigen ULTIMATE LinkedIn strategie met het 3xP framework waarmee je jouw bedrijf gaat opschalen en gaat optimaliseren. En dat terwijl je verblijft in een heerlijke privé villa met uitgebreid ontbijt en een smakelijk diner. Geniet van het heerlijke zwembad en gezellige centrum op een steenworp afstand. Samen met andere professionals ga je op avontuur door stappen te maken in jouw ondernemersreis. Je werkt AAN je bedrijf op een relaxte manier in een omgeving die inspiratie biedt voor jouw creatieve ideeën.

Deze week maak jij een aanpak om jouw bedrijf naar het next level te tillen door het upgraden van jouw:

✔️ Positionering – Creëer een sterke merkidentiteit waarmee je direct de juiste klanten aantrekt en je duidelijk onderscheidt van jouw concurrenten.
✔️ Professionalisering – Ontdek nieuwe vaardigheden die het ondernemersleven makkelijker maken. Gebruik de nieuwste trends in het communicatieveld en werk in een geoptimaliseerde professionele werkomgeving.
✔️ Profilering – Upgrade jouw content en communicatie om (online) duidelijk zichtbaar te zijn.  Wat zet je in om verhalen te delen die jouw merk extra versterken en zo zorgen voor nieuwe klanten in jouw netwerk.

Hoe deze week eruit ziet

✔️ Check-in & kennismaking bij aankomst. Gelijk samen heldere doelen stellen voor komende midweek.
✔️ 3x een masterclass in de ochtend (2 uur) over jouw positionering-, professionalisering- en profileringskansen & valkuilen
✔️ Dagelijks Babbels & Bites Mastermind doorbreek samen vastgelopen vraagstukken
✔️ Dagelijks Work- & freetime werk, connect of relax

BONUS
Verschillende activiteiten zoals suppen op de zee bij het strand van El Portet, een wine-tasting bij lokale wijnbar van Moraira of een potje padel.

Prijzen 2024

💶 Kamer (gedeeld): 1397 p.p. (excl. btw)
💶 Een eigen kamer kost 200 meer

Er vroeg bij zijn, belonen we!
Early-Bird inschrijver krijgt € 200 korting
Doe dit dan wel voor vóór 1 maart

Nieuwe datum

De workation van 2023 was snel vol. Wil je er volgende keer wel bij zijn? Reserveer 1 van de 8 beschikbare plekken.

Datum: Van 14-18 oktober 2024

Ervaringen

‘Echt een kadootje voor mezelf’
Even de tijd om aan mijn opdracht te werken.’
‘Heerlijk om alleen op pad te gaan, spannend!’
‘Leuk om andere professionals te ontmoeten.’
‘Wat een leuk programma, ik ga ook werken!’


Meer over de accommodatie en alle extra’s

✔️ Accommodatie voor 5 dagen / 4 nachten (incl. beddengoed en handdoeken)
✔️ Werkplek met goede glasvezelwifi (binnen, in de lounge of aan het zwembad)
✔️ Transfer in luxe minivan vanaf de luchthaven*
✔️ Koffie/thee & frisdrank hele dag is inbegrepen.
✔️ Elke ochtend uitgebreid ontbijt
✔️ Culinair 3-gangen diner bij zonsondergang door privé-kok

Deze extra’s zitten ook bij jouw verblijf in:
✔️ Suppen op de zee bij het strand van El Portet
✔️ Interessante wine-tasting bij lokale wijnbar van Moraira


Belangrijk om te weten over deze workation in Moraira (Spanje)

  • *We bieden een transfer vanaf de luchthaven. De luchthaven en tijd krijg je later van ons door, want we halen iedereen tegelijk op.
  • De vlucht (met reis en annuleringsverzekering) boek je dus zelf.
  • Workation gaat door bij minimaal 4 (maximaal 8) deelnemers.
    Bij annulering door te weinig deelnemers, kun je een andere datum kiezen of jouw geld terug krijgen.
  • Lees de veelgestelde vragen voor deze workation ook goed door (onderaan pagina)
Liever een andere bestemming?

Dan kan natuurlijk ook. In mijn netwerk van workationaanbieders werk ik graag samen met betrouwbare partners. Laat vooral weten dat je via mij komt, dan krijg je een streepje voor, altijd leuk!

Algarve, Portugal

Ferragudo Dreams bevindt zich in de adembenemende Algarve, met een betoverende kustlijn en een prachtige omgeving. De locatie alleen al biedt inspiratie en rust.

Met uitstekende wifi-verbinding en comfortabele werkplekken kun je in alle gemak en concentratie werken. De zachte zeebries draagt bij aan een ontspannen werkomgeving.

Om je workation compleet te maken kun je workshops toevoegen, zoals marketing, sales, financiën, persoonlijke groei en yogalessen.
» Bekijk het totale aanbod

Over Sandra

Ik ben online business & social media manager, colour coach en workation expert. Mijn missie is om ondernemers te helpen bij het optimaliseren van hun groei en het verbeteren van hun werk/privé balans. Als je het mij vraagt, is er geen betere manier om dat te doen dan met een beetje zon, zee en… werk.
» Lees verder over Ferrugudo Dreams

Lefkas, Griekenland

RELAX, REFRESH & RECHARGE RETREAT

Wij hebben van 20 – 25 oktober 2024 een uniek retreat ontworpen met jou in gedachten.

Zoek jij een reis naar innerlijke rust en veerkracht?  Gun jij jezelf deze bijzondere kans met het doel om te leren ontspannen, op te laden en te groeien?

Dan is deze krachtige combinatie van ‘Relax, Refresh & Recharge‘, iets voor jou! Deze reis biedt niet alleen essentiële voordelen voor je welzijn, maar leert je de kunst van even terugstappen om helderheid en focus te vinden in je leven en opent deuren naar nieuwe inspiratie en persoonlijke transformatie.

💶 Kamer (gedeeld): 2197 p.p. (excl. btw)
💶 Een eigen kamer kost 300 meer
» Meer over deze workation

Over Carina

Dankzij mijn yoga meester, Janni van Alaya-yoga, heb ik mijn passie gevonden, maar dat heeft wel een tijdje geduurd hoor! In het begin was ik helemaal niet zo zeker van de yoga en de lessen die Janni ons gaf. Later begreep ik dat het precies was wat ik nodig had om mijn juiste (yoga) pad te vinden.

Ik ben zeer dankbaar voor al hetgeen, zowel positief als negatief, wat op mijn levenspad is gekomen. Het leven is en blijf mijn leerschool.

Het is mijn visie dat yoga en meditatie net zo’n essentieel dagelijks ritueel mogen worden als tandenpoetsen en je aankleden. Ik gun het iedereen om de kracht van innerlijke rust te omarmen.

» Lees verder over CAYA yoga & coaching

Veel gestelde vragen

Wat is de beste tijd / periode voor een workation in Spanje (Valencia)?

De beste tijd om naar de provincie Valencia te gaan is in het voorjaar en het najaar. Dan heb je niet de hitte, maar juist dat zomerzonnetje en zit de temperatuur rond de 23-28 graden. April en oktober zijn dus perfecte maanden!

Wat is een goede prijs voor een workation (spanje)?

Hoeveel kost één dag training op locatie? En wat doet een gemiddelde lunch? Wat kost een hotelovernachting met ontbijt tegenwoordig?

Natuurlijk zie je veel verschillende prijzen, toch is onze workation helemaal (en meer nog) waard voor wat we bieden. Wij willen dat iedereen een workation kan proberen en zorgen daarom dat het betaalbaar is, maar ook meerwaarde geeft. Anders kun je het zelf wel regelen. Gastvrijheid en luxe voor een meer dan prima prijs&kwaliteit verhouding. Dus zo’n mooie villa met bijna all-inclusive verzorging… die ga je niet makkelijk vinden.

Is een workation is alleen voor jongeren zonder kinderen thuis?

Nee joh, als jij in loondienst bent en op cursus gaat, ben je er ook even uit. Dus als werkende professional (zzp-er of loondienst) is deze combi gewoon een kadootje. Je kunt jouw mail checken in de ochtend. Je kan optioneel meedoen aan kennissessies en je bent lekker met jezelf en een nieuwe omgeving bezig.

Welke datum is de volgende workation?

We zijn allemaal altijd druk, dus zorg dat je jouw prioriteiten op orde hebt. Sta stil en start even met een korte check hoe het met je gaat. Misschien juist dan lekker AAN je bedrijf werken of die opdracht in alle rust eens oppakken op deze workation. Maak dus tijd!

➡️ Ga je mee? Schrijf je dan alvast in voor meer informatie voor 14 – 18 oktober 2024 in Moraira (Valencia, Spanje). Dan houden wij je op de hoogte!

Is deze workation aftrekbaar?

Jazeker!

Deze workation zijn opleidingskosten. Daardoor kun je – omdat ze vakgerelateerd zijn – alles boeken op opleidingskosten. Is dit niet het geval, raadpleeg dan je boekhouder, want je kunt dan zeker nog een deel terugkrijgen als je 50% van de tijd werkt.

Geloof dus niet dat altijd alles aftrekbaar is als je een workation boekt. De belastingdienst stelt namelijk wel een aantal voorwaarden, zodat het wel echt om werken (workation) gaat en niet gewoon een vakantie/privé iets is.

Wat is de gemiddelde leeftijd van de deelnemers die op workation gaan?

Iedereen van elke leeftijd, zelfstandige of loondienst werknemer, is van harte welkom. Kijk vooral in het programma naar de elementen, zodat deze workation ook echt bij jou past. We inventariseren naast leeftijden ook beroep, motivatie, ect. zodat het je ook echt gaat passen. Jij bepaalt, echt maatwerk dus!

We regelen nog een online meet & greet, zodat je de groep alvast even hebt gezien.

Blogs over leuke plekken om te werken & genieten

Meer weten over de mystiek van Spanje, lees dan vooral eens mijn reisblogs over Malaga of over Valencia

Scroll naar boven