Level up Workation: Elevate & Innovate


Creëer jouw ‘next level’ communicatiestrategie in Spanje

workation spanje strategie communicatie ondernemer

Werken vanuit rust & inspiratie werkt als een tierelier. Helaas, kom je hier door de waan van de dag steeds maar niet aan toe. Je hebt al het nodige staan, maar je mist de rode draad in de communicatie, de klantenstroom mag beter en omzetten kunnen hoger. Je vraagt je af of heel hard werken voor de huidige klanten jouw bedrijf verder gaat helpen.

Tijdens deze workation ontwerp jij jouw eigen ‘next level’ communicatiestrategie waarmee je jouw bedrijf gaat opschalen en gaat optimaliseren. Ondernemerschap is niet alleen hard werken, maar vooral slim werken!

Met andere gelijkgestemde professionals ga jij deze week zelf aan de slag met het optimaliseren en het verbeteren van jouw:

✔️ Positionering
Creëer een sterke merkidentiteit waarmee je direct de juiste klanten aantrekt en je duidelijk onderscheidt van jouw concurrenten.
✔️ Professionalisering
Ontdek nieuwe vaardigheden die het ondernemersleven makkelijker maken. Gebruik de nieuwste trends in het communicatieveld en werk in een geoptimaliseerde professionele werkomgeving.
✔️ Profilering
Upgrade jouw content en communicatie om (online) duidelijk zichtbaar te zijn.  Wat zet je in om verhalen te delen die jouw merk extra versterken en zo zorgen voor nieuwe klanten in jouw netwerk.

Bouw aan jouw ‘next level’ communicatiestrategie terwijl je verblijft in een heerlijke villa met een bijna all-inclusive privé verzorging. Geniet van het heerlijke zwembad en gezellige centrum op een steenworp afstand. Samen met andere professionals ga je op avontuur door werken & reizen te combineren. Je werkt AAN je bedrijf op een relaxte manier in een omgeving die inspiratie biedt voor jouw creatieve ideeën. Deze week maak jij een aanpak waarmee je kunt doorpakken om meer rust te krijgen en meer te verdienen in minder tijd mét de klanten die bij je passen.

Hoe deze week eruit ziet

✔️ Check in bij aankomst
Stel heldere doelen voor komende midweek en maak kennis met andere professionals.
✔️ 3x een masterclasses van 2 uur per keer over Positionering, Professionalisering en Profilering
Kennis en tools gericht op het doorontwikkeling en creëren van jouw eigen ‘next level’ communicatiestrategie.
✔️ Dagelijks Babbels & Bites
Gezamenlijke Q&A sessie gericht op het doorbreken van vastgelopen vraagstukken.
✔️ Dagelijks Worktime
Werk vanuit rust je creatieve ideeën uit en ontwikkel je communicatiestrategie door.

BONUS
Ontspanning zorgt ook voor creativiteit dus ga gezellig mee suppen op de zee bij het strand van El Portet. Of haak aan bij een interessante wine-tasting bij lokale wijnbar van Moraira.

Prijzen 2024

💶 Kamer delen: 1497 (excl. btw)
💶 Een eigen kamer kost 150 meer

Er vroeg bij zijn, belonen we!
Early-Bird inschrijver krijgt € 200 korting
Doe dit dan wel voor vóór 1 februari

Nieuwe datum

De workation van 2023 was snel vol. Wil je er volgende keer wel bij zijn? Reserveer 1 van de 8 beschikbare plekken.

Datum: Van 14-18 oktober 2024

Ervaringen

‘Echt een kadootje voor mezelf’
Even de tijd om aan mijn opdracht te werken.’
‘Heerlijk om alleen op pad te gaan, spannend!’
‘Leuk om andere professionals te ontmoeten.’
‘Wat een leuk programma, ik ga ook werken!’

En dit alles in een mooie en inspirerende omgeving…

Dit doe je terwijl je verblijft in een luxe villa in Spanje, Moraira (Valencia). Elke dag bieden we je een heerlijk ontbijt & culinair 3-gangen diner aan. Gemaakt door een privé kok. Dineren bij zonsondergang aan een mooie tafel. Geniet ook van het voorverwarmde zwembad en gezellige centrum met prachtig strand op een steenworp afstand.

Jij hebt de regie!

Ga na de masterclasses gelijk jouw plannen uitwerken. Of maak de keuze om deze dag nog wat te werken of juist een flink stuk wandelen voor inspiratie. Pak een terrasje met een lekkere lunch met andere professionals. Jij bepaalt hoe jouw dag eruit ziet!


Meer over de accomodatie en alle extra’s

✔️ Accommodatie voor 5 dagen / 4 nachten (incl. beddengoed en handdoeken)
✔️ Werkplek met goede glasvezelwifi (binnen, in de lounge of aan het zwembad)
✔️ Transfer in luxe minivan vanaf de luchthaven*
✔️ Koffie/thee & frisdrank hele dag is inbegrepen.
✔️ Elke ochtend uitgebreid ontbijt
✔️ Culinair 3-gangen diner bij zonsondergang door privé-kok

Deze extra’s zitten ook bij jouw verblijf in:
✔️ Suppen op de zee bij het strand van El Portet
✔️ Interessante wine-tasting bij lokale wijnbar van Moraira


Belangrijk om te weten over deze workation in Moraira (Spanje)

  • *We bieden een transfer vanaf de luchthaven. De luchthaven en tijd krijg je later van ons door, want we halen iedereen tegelijk op.
  • De vlucht (met reis en annuleringsverzekering) boek je dus zelf.
  • Workation gaat door bij minimaal 4 (maximaal 8) deelnemers.
    Bij annulering door te weinig deelnemers, kun je een andere datum kiezen of jouw geld terug krijgen.

Veel gestelde vragen

Wat is de beste tijd / periode voor een workation in Spanje (Valencia)?

De beste tijd om naar de provincie Valencia te gaan is in het voorjaar en het najaar. Dan heb je niet de hitte, maar juist dat zomerzonnetje en zit de temperatuur rond de 23-28 graden. April en oktober zijn dus perfecte maanden!

Wat is een goede prijs voor een workation (spanje)?

Hoeveel kost één dag training op locatie? En wat doet een gemiddelde lunch? Wat kost een hotelovernachting met ontbijt tegenwoordig?

Natuurlijk zie je veel verschillende prijzen, toch is onze workation helemaal (en meer nog) waard voor wat we bieden. Wij willen dat iedereen een workation kan proberen en zorgen daarom dat het betaalbaar is, maar ook meerwaarde geeft. Anders kun je het zelf wel regelen. Gastvrijheid en luxe voor een meer dan prima prijs&kwaliteit verhouding. Dus zo’n mooie villa met bijna all-inclusive verzorging… die ga je niet makkelijk vinden.

Is een workation is alleen voor jongeren zonder kinderen thuis?

Nee joh, als jij in loondienst bent en op cursus gaat, ben je er ook even uit. Dus als werkende professional (zzp-er of loondienst) is deze combi gewoon een kadootje. Je kunt jouw mail checken in de ochtend. Je kan optioneel meedoen aan kennissessies en je bent lekker met jezelf en een nieuwe omgeving bezig.

Welke datum is de volgende workation?

We zijn allemaal altijd druk, dus zorg dat je jouw prioriteiten op orde hebt. Sta stil en start even met een korte check hoe het met je gaat. Misschien juist dan lekker AAN je bedrijf werken of die opdracht in alle rust eens oppakken op deze workation. Maak dus tijd!

➡️ Ga je mee? Schrijf je dan alvast in voor de wachtlijst voor 14 – 18 oktober 2024 in Moraira (Valencia, Spanje). Dan houden wij je op de hoogte!

Is deze workation aftrekbaar?

Jazeker!

Deze workation zijn opleidingskosten. Daardoor kun je – omdat ze vakgerelateerd zijn – alles boeken op opleidingskosten. Is dit niet het geval, raadpleeg dan je boekhouder, want je kunt dan zeker nog een deel terugkrijgen als je 50% van de tijd werkt.

Geloof dus niet dat altijd alles aftrekbaar is als je een workation boekt. De belastingdienst stelt namelijk wel een aantal voorwaarden, zodat het wel echt om werken (workation) gaat en niet gewoon een vakantie/privé iets is.

Hoe oud zijn deelnemers die op een workation gaan?

Iedereen van elke leeftijd, zelfstandige of loondienst werknemer, is van harte welkom. Kijk vooral in het programma naar de elementen, zodat deze workation ook echt bij jou past. We inventariseren naast leeftijden ook beroep, motivatie, ect. zodat het je ook echt gaat passen. Jij bepaalt, echt maatwerk dus!

We regelen nog een online meet&greet, zodat je de groep alvast even hebt gezien.

Blogs over leuke plekken om te werken & genieten

Meer weten over de mystiek van Spanje, lees dan vooral eens mijn reisblogs over Malaga of over Valencia

Scroll naar boven